Webkommunikation der bliver ved med at være en succes

Jeg skriver jeres hjemmesidetekster efter et grundigt interview med jer. Samtidig klæder jeg jer på til at skrive fængende og nærværende hjemmesidetekster selv. Jeg kalder det luksuspakken, for den giver et fantastisk grundlag for at optimere jeres kommunikation på nettet - nu og fremover

Luksuspakken

De bedste hjemmesider har et opdateret indhold med relevant viden lige netop nu. Derfor er det en stor fordel, hvis I lærer, hvordan I holder jeres webkommunikation ved lige og selv skriver tekster til nettet.

Vælger I luksuspakken, skriver jeg jeres hjemmesidetekster og kommer derefter på besøg i virksomheden for at lære jer, hvordan I selv skriver godt til nettet. Målet er at give jer det perfekte udgangspunkt for en optimal webkommunikation, der varer ved. I får lyst til at supplere med egne tekster selv, fordi det er blevet mere tydeligt for jer, hvordan man skriver nemt og godt til nettet.

Vælg mellem halvdagskursus og heldagskursus

Et halvdagskursus er ideelt, hvis problemet er meget specifikt, eller hvis I har brug for et skud inspiration og motivation til at komme godt i gang med webkommunikationen. Det varer 3 timer, og jeg tilrettelægger det 100 procent til jer ud fra jeres ønsker.

Skal vi nå hele vejen rundt om, hvad det vil sige at skrive til nettet, er det en rigtig god ide at vælge et heldagskursus. Her laver vi også skriveøvelser, så teorien kommer ned i tasterne. Jeg bruger eksempler fra jeres verden og sørger for, at kurset er helt relevant for jer.

Læs mere om tekstkurser her

Priser

Halvdagskursus inkl. 4-6 hjemmesidetekster: kr. 13.175,-

Heldagskursus inkl. 4-6 hjemmesidetekster: kr. 16.575,-