Jeg gør jer forståelige for verden og jer selv

Jeg elsker at skrive til nettet, men jeg elsker også at forstå jeres forretning og måske endda inspirere jer i vores samtale til nye overvejelser om, hvem I er. I vil ende med virkelig gode tekster, og samtidig bliver du selv skarpere på fortællingen om jeres virksomhed.

Webtekstpakken

Hvad er det egentlig for en opgave at skrive til nettet? Jeg er tekstforfatter, og det vil sige, at jeg tilrettelægger jeres indhold til nettet og gør det letlæseligt. Det handler tit om at forvandle jeres faglighed til folkelighed.

Men det indebærer også en konsulentopgave, der går et spadestik dybere ind i virksomhedens dna og prøver at finde svar på, om der kan være flere guldkorn at hente end dem, I umiddelbart selv giver mig. Hvad er det, I gerne vil sige? Hvad er egentlig jeres kerneydelse – den, der ligger dybt i firmaets nervesystem? Rollen som tekstforfatter er også at hjælpe med at hente disse informationer frem og få dem til at skinne klart igennem i teksterne.

I får velskrevede tekster. Men I får også tekster med et indhold, der svarer til det, der er væsentligt for jer. Og så sørger jeg selvfølgelig for, at teksterne er skrevet til den målgruppe, I gerne vil ramme.

Pris

4-6 hjemmesidetekster: kr. 8.500,-