Om Words by

Jeg hedder Annelouise Adolph, og jeg bruger næsten al min tid på at skrive. Jeg har været webteksterne utro med tegneserietekster, quizspørgsmål, reklametekster, sange til musikspillende legetøj, annoncer og mange andre skriveopgaver. Men jeg vender altid tilbage til webkommunikation. Måske fordi det også er den, der har brug for den kærligste hånd.

Min fornemmeste opgave er at skrive tekster, som folk har lyst til at læse. De fleste har generelt ikke lyst til at læse særlig grundigt på nettet. Man kan ikke tvinge dem, men man kan gøre teksterne relevante for dem. Man kan fange deres opmærksomhed ved at vise, at man forstår, hvordan verden ser ud gennem deres øjne.

Mit bedste råd er allerførst at blive helt klar over, om man skriver til en motiveret eller en umotiveret læser. Hvis du er den eneste, der kan give læseren en bestemt information, så sidder du i en rigtig god position med en motiveret læser. Her skal du koncentere dig om at levere budskabet klart og letforståeligt. Hvis læseren er umotiveret, handler det om at give læseren lyst til at læse ved at pirre ved hans nysgerrighed eller stille en problemstilling interessant op.

Hvis vi kommer til at arbejde sammen, vil jeg koncentrere mig meget om spørgsmålene: ”hvad er værdifuld viden for læseren, og hvilke problemer kan jeg løse for læseren?”. Som regel vil du fortælle mig, hvem I er som virksomhed, og hvad I gerne vil kommunikere ud, og det er også vigtigt. Men de virkelig gode tekster opstår, når jeres ønsker går hånd i hånd med læserens ønsker. Det er i spændet mellem de to ender, at jeg kan gøre en forskel for jer.

I 2008 startede jeg Words by og blev tekstforfatter. Jeg er cand.mag. i dansk med speciale i sproglig rådgivning, og i dag skriver jeg tekster til nettet og underviser i at skrive godt.

Jeg har tre pakker, jeg kan tilbyde dig inden for webkommunikation, men du er velkommen til at spørge om hjælp til andre tekster også. Ved at købe webtekstpakken får du helt nye tekster til jeres hjemmeside. Kursuspakken er et halv- eller heldagskursus i at skrive til nettet, der er tilpasset jeres virksomhed. Luksuspakken består af begge dele; jeg skriver jeres hjemmesidetekster og giver jer samtidig et kursus i, hvordan I skal vedligeholde dem fremover og selv producere nye.

Ud over at lave webkommunikation er jeg også musiker og sangskriver og udgav i 2013 albummet Kø på Himalaya under mit alias Ise. Jeg har desuden oversat et utal af DR-, TV2- og biograftegnefilm og -sange, bl.a. Peter Pedal, Happy Feet, Hulk, Avengers og Sofia den Første.

Et af de bedste råd, jeg nogensinde har fået, er, at hvis du ikke kan sige det smart og opfindsomt, så bare sig det ligeud.

Kontakt mig med et klik

Det er nemt at få hjælp

Bestil tekstekspertise